duminică, 19 mai 2013

Parchet laminat online ieftin


Parchet laminat online ieftin la un preț de doar 35 lei/mp De la KronoSwiss, Kaindl, Modfloor, Ecofloor sau Modfloor. Parchet laminat 12 mm clasa 31 la numai 40 lei/mp. Parchet de 10 mm de la 48 lei/mp. Livrare in toată țara: București, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Târgu Mureș, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brașov, Bacău, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Sibiu, Focșani, Galați, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Buzău, Braila, Tulcea, Târgu Jiu, Craiova, Slatina, Pitești, Alexandria, Ploiești, Slobozia, Călărași, Giurgiu, Constanța. 
Livram si in comune sau sate acoperite de Sprint Curier.
Oferim modele variate de 8 mm , 10 mm dar si 12 mm, atat de trafic mediu cat si pentru trafic intens.
Peste 300 de modele in stoc impreuna cu toate accesoriile necesare: plinta, accesorii plinta, folie pee dar si izofloor.5 comentarii:

 1. Buna ziua.
  O intrebare, daca aleg usi din sticla parchetul laminat se monteaza dupa ce montam usile sau inainte?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intai se monteaza parchetul si apoi usile, indiferent ce tip de usi sunt.

   Ștergere
 2. Se poate monta si usa inainte de parchetul laminat, insa o sa trebuiasca sa decupati in zona unde vine tocul. Daca montatorii sunt priceputi sigur o sa iasa bine si in acesta varianta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am cumparat un parchet de la Kronoswiss si vrem sa stim ce este mai bine sa punem sub acesta. Folie PEE sau Izofloor, care material este recomandat? Din pacate vanzatorul nu a stiut exact!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua. Sunt sigur ca ati ales de la Kronoswiss pentru a ati aflat din piata sau de la cunostiinte ca este cel mai bun parchet laminat, astfel ca cea mai buna floie va putem spune ca este izofloor de 6 mm care este defapt polistiren extrudat si nu folie PEE

   Ștergere